Tuesday, 30 April 2013

Thursday, 11 April 2013

blog contest -_-

Assalamualaikum .. okay , blog ni aku buat sebab aku ada join satu contest reka blog pasal LEMANG .. Blurr jugak lha aku buat blog ni , maklumlah aku pun baru belajar buat benda ni semua so tak pro lagi lha nak meng'edit-edit ni semua .. Habis fikir dah macam mana aku nak buat blog ni jadi smart/kemas , aku harap korang yang ada blog 2 boleh kongsi dengan aku cara-cara nak kemaskan blog aku ni .. Satu lagi sapa-sapa yang ada resepi lemang power meh sini kongsi dengan aku .. Tarikh tutup penyertaan 1mei 2013 -_- .. Bagi lah masa lama sikit .. Aku bukannya reti sangat pasal blog ni .. Takde idea dah ni nak kemaskan blog ni .. Korang , tolong aku T_T